Hungary-flag GB-flag

Net-Truck

Alkatrész rendelés

Kedves Látogató (863B6268), Köszöntjük a weboldalán!

FŐOLDAL

RAK: KI

Tisztelt vásárlóink!

A “vészhelyzet” ideje alatt az értékesítést folytatjuk az alábbi módon:

 • Megrendeléseket csak és kizárólag a www.nettruck.hu-n, e-mailen, telefonon és más elektronikus kommunikációs csatornákon fogadunk.
 • A raktárainkban nem található alkatrészek ( tehát ami nem zöld) megszokott és a www.nettruck.hu által jelzett szállítási határidők a “vészhelyzet” ideje alatt NEM ÉRVÉNYESEK de azon vagyunk hogy a legrövidebb időn belül szállítsunk!
 • A megrendelt alkatrészeket csak és kizárólag munkatársaink, ill. a már megszokott szállítók szállítják ki. Kérjük szállítóinkkal csak és kizárólag maszkban és gumikesztyűben érintkezzenek. Mi is rendszeresítjük a vírus terjedését kizárandó.
 • Raktárainkat, alkatrészeinket, járműveinket folyamatosan nano ezüst technológiával fertőtlenítjük, mely szárazköd képző segítségével minden egyes pontjára eljut a felületnek így TARTÓS védelmet biztosítva.Bővebb tájékoztatónkat itt tekintehti meg.
 • Üzleteink a mai napon bezárásra kerülnek, zárt ajtók mögött folytatjuk az Önök kiszolgálását. Az Olaszországból érkező áruk nem lehetnek fertőzőek mivel azok kétszeri fertőtlenítésen esnek át, egyszer csomagolásnál másodszor pedig kiszállításunk előtt, ezért mi felelősséget vállalunk, amit a dobozon meg is jelölünk!
 • Áraink természetesen nem változnak, ill. ha mégis (más beszállító megnövekedett szállítási költség miatt) akkor azt jelezzük önöknek, (a www.nettruck.hu-s áraktól való esetleges eltérést azonnal jelezzék az info@qtcce.hu -n) , de a kialakult vészhelyzet miatt sajnos csak azonnali fizetés esetén tudunk értékesíteni a mai naptól mivel olaszországi beszállítóink ezt a segítséget kérték tőlünk a kialakult gazdasági helyzet miatt. Átutalásos ügyfeleink, fizetési határidejét 3 napra állítjuk át. Lejárt számla esetén sajnos nem áll módunkban szállítani. Megértésüket előre is köszönjük.
 • Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a működést fenntartsuk a gazdaság működése érdekében és gazdasági társaságaink zavartalan működése érdekében is együttműködésre és türelemre kérjük Önöket, elsődleges célunk az emberi élet védelme a biztonságos szállítási zárt láncunkkal és a vírus terjedésének minimalizálása a gazdasági érdekek figyelembe vételével.
 • Köszönjük előre, ha felelős döntésükkel továbbra is minket választanak!

  Kamion tulajdonosok figyelem!

  Bemutatjuk a 3,5 tonna feletti, nyugati BAJNOK tehergépjármű alkatrészek,
  magyarországi legnagyobb webáruházát:

  www.NetTruck.hu

  Márkáink: IVECO – MERCEDES - SCANIA – DAF – MAN - RENAULT - VOLVO

  5.000 Ft-os alkatrész-vásárlási utalvány jár minden regisztráló új vásárlónak!

  Gyors és könnyű - szinte gyerekjáték a vásárlás cikkszám ismereteben a www.NetTruck.hu-n!

  • Letölthető beszállítói katalógusok.
  • Cikkszámkereső szolgáltatás – Magyarországon elsőként a www.cikkszamkereso.hu weboldalon várják megkereséseit alvázszámmal, hogy az Ön által körülírt alkatrészt beazonosítsák!
  • Karosszéria elemek, futómű alkatrészek, gyári Iveco-alkatrészek a legkedvezőbb áron!
  • Gyors házhoz szállítás raktárról!
  • 1 év Net-Truck termék garancia 110% jóváírással!

  Regisztráljon most az azonnali 5.000 Ft-os alkatrész utalványért!

  Az utalványra történő regisztrációnál az adószámot vesszük figyelembe. Egy adószámra csak egy 5.000 Ft-os alkatrész utalvány igényelhető abban az esetben ha még nem regisztrált vásárló! Az utalvány minimum 50.000 Ft nettó értékű megrendelés esetén váltható be.

  50.000 Ft nettó értékű megrendelés esetén viszont MINDEN ESETBEN ÁTVÁLLALJUK a szállítási költséget is, minden további vásárlásnál ! Az utalvány érvényessége a regisztráció érvényességétől számított 30 nap. A fel nem használt utalványt ezután automatikusan érvénytelenítjük, és az azonos adószámmal új regisztrációra nincs lehetőség!

  A regisztrációval hozzájárul, hogy a megadott e-mail címre a Qtc CENTRAL Europe Kft. a tehergépjármű alkatrész kereskedelemmel kapcsolatos tájékoztató leveleket, időszakos ajánlatokat küldjön. A hozzájárulás írásban bármikor visszavonható!

  Nagyon köszönjük érdeklődését, legyen Ön is VIP-klubtag a Net-Trucknál, mely további magas kedvezményekkel, ajándékokkal viszonozza a vásárlók hűségét!

Regisztráció
Cikkszámkereső szolgáltatás: www.cikkszamkereso.hu

kis-kamionElőző rendelések áttekintése

Farkas Ferenc Skype Chat Skype Call Major Péter Skype Chat Skype Call Varga Attila Skype Chat Skype Call Kollár Ferenc Skype Chat Skype Call Kocsis Zsolt Skype Chat Skype Call Kovács Péter Skype Chat Skype Call Hívjon minket ingyen!
Klikkel-jen ide!
csik
tengelykapcsolo www.apclutch.hu
Carousel jQuery

Qtc CENTRAL Europe Kft. H-9700 Szombathely, Szövő u. 100.  ♦  Tel: +3694510015  ♦  Észrevétel: eszrevetel@qtcce.hu  ♦  Letölt.idő: 0.183 sec.  ♦  Számláló: 2441380
Rólunk  ♦  Copyright Qtc CENTRAL Europe Kft. © 2008  ♦  Cégadatok/Impresszum  ♦  Adatvédelem  ♦  Általános szerződési feltételek (ÁSZF)  ♦  Használati utasítás

zöld: készleten van.
cián: külső raktárból.
sárga: hamarosan érkezik.
kék: rendelhető.
piros: több hetes/hónapos szállítási idő.
lila: száll. költség vagy utalvány.
A letöltési idő megmutatja, hogy a weboldal mennyi idő alatt készül el egy frissítés után.
Írja be a keresendő cikkszámot. Joker karakterek is használhatók: * ?
A cikkszám legelejére nem célszerű joker karaktert írni!
Ha nem ismeri a cikkszámot használja ezen szolgáltatásunkat!
Ha nem ismeri a cikkszámot használja ezen szolgáltatásunkat!
       
BAJNOK alkatrészek, BAJNOK tehergépjármű, tehergépjármű, BAJNOK teherautó, teherautó, BAJNOK tehergépkocsi,BAJNOK kamion, teher, teherszállító, alkatrész, részegység, T-Truck, ttruck, Net-Truck, Qtc CENTRAL Europe Kft., Szombathely, nyugati, olasz, scania, mercedes, iveco, volvo, daf, man, raktár, kuplung, lengéscsillapító, munkahenger, tengely, rendelés, nagyker, nagykereskedelem, alkatrészbolt, pneumatikus, fék, fékalkatrész, féktárcsa, fékbetét, kipuffogó, légrugó, gömbfej, tolórúd, összekötő, panhard, szelep, szilent, kardánfelfüggesztő, kardánok, kardánkeresztek, kinyomócsapágy, függőcsapszegek, függőcsapszegkészlet, csapszegek, felújítók, karosszériaelemek, karosszéria, gyárialkatrészek, hajtóműalkatrész, váltóalkatrész, erőátviteliberendezések, vízpumpa